Cautare

512 de rezultate pentru "9999 and 11" (3.94 secunde)
Este membru Whu is Whu Romania,Yung and Arts, Arte e Arta si al Fondului Plastic Bucuresti. Vali Irina Ciobanu a participat la mai multe tabere de creatie cum ar fi:
Timp de doua luni, Alternosfera a sustinut concerte in 11 orase din Romania:
Artista a fost nominalizata la titlul de "Cea mai buna actrita" la "French TV and Radio Lauriers Awards", ceremonie organizata de Paris Audiovisual Club.
Patricia Kaas a venit in Romania insotita de catelusa ei - Tequila, o femela bichon maltez pe care a primit-o in dar de la regizorul francez Claude Lelouch, in timpul filmarilor pentru pelicula "And now...
In magazinul in care ma puteti gasi pe Strada Academiei, am la vanzare ceasuri Orient, care pleaca de la 370 RON pana la 650 RON automate, care se intorc pe miscarea mainii, dar si Q and Q - la 100 RON, cu mecanisme japoneze Myota, ceasuri mecanice rusesti:
Componenta Lake of Tears Daniel Brennare - Voce/Chitara (1994-present) Mikael Larsson - Chitara bas Johan Oudhuis - Tobe Fredrik Jordanius - Chitara solo Discografie Greater Art (1994) Headstones (1995) A Crimson Cosmos (1997) Forever Autumn (1999) The Neonai (2002) Black Brick Road (2004) Moons and Mushrooms (2007) Illwill (2011) Pe langa Lake of Tears, METALHEAD MEETING ii va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflati pentru prima oara in Romania, carora li se adauga HateSphere.
La tea and coffee festival este un parteneriat intre SCAE ROMANIA si brandul de cafea FANTINI, care ajuta asociatia", a mai spus Laurentiu Stefan.
Trupele confirmate pana in acest moment sunt Alternosfera - Republica Moldova, Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP si Mere - Arad.
Acesta este cel de-al 21-lea Premiu International obtinut de artistii prestigioasei Institutii de Cultura, cele mai recente Trofee si Premii fiind cucerite in aceasta toamna in Turcia (CERTIFICAT of EXCELLENCE la MEDITERRANEAN CULTURE and ART INTERNATIONAL FESTIVAL) si Bulgaria (GRAND PRIX "GOLDEN ORPHEUS"- MARELE PREMIU "ORFEUL de AUR" la BLACK SEA FEST - EURO FOLK 2013)· Dupa succesul repurtat in turneul sustinut intre 29 august - 8 septembrie 2013 in Turcia si Bulgaria - de unde au revenit cu cele mai importante premii - artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII au deschis noua stagiune (2013-2014) cu spectacolul "Domnul Conopida" (regia Catalin Voineag, scenografia Viorica Petrovici, coregrafia Vali Rosca), un musical conceput dupa opereta celebrului compozitor francez Jacques Offenbach.
Apreciata si recunoscuta pentru calitatea productiilor sale discografice, URMA revine cu un nou material de studio, ce contine 11 piese, din care putem mentiona "Terminus" "All Wrong" sau "Cine Iubeste si Lasa", videoclipurile acestor single-uri depasind deja 1.000.000 de vizualizari pe YouTube.
Demis a adus Craciunul mai aproape de spectatori, emotionandu-i cu "White Christmas", "First Noel", "Silent Night" dar si cu celebrele sale hituri: "My Friend The Wind", "Forever And Ever", Goodbye My Love Goodbye"...
"Apres Vous" a deschis show-ul, urmat de "Into the Fire", "Hard Loving Man", "Strange", "Vincent", "Contact Lost", "Uncommon Man", "Well Dressed", "Mule", "Above and Beyond", "Lazy", "Hell to Pay", "Keys", "Perfect", "Space" si "Smoke", cele aproape doua ore de muzica live incheindu-se cu "Hush" si "Black Night" la bis.
Costul unui bilet este 65 euro/persoana si se achita la momentul inregistrarii in contul RO63 BRDE 441SV 9181 2764 410 al Asociatiei Mediatorilor "STARS" Social Training and Antreprenorial Research Society, deschis la BRD Calea Calarasilor.
Speram ca acest program sa impinga industria cinematografica a Chinei la un nivel mai inalt", a declarat Xian Wunan, de la Asia Pacific Exchange and Cooperation Foundation, pentru China Daily.
Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului C.I.A.D.O Romania, cea mai titrata organizatie antidrog din Romania, membru Civil Society Forum on Drugs (CSF) -European Commission, United Nation Departament of Economic and Social Affairs - Branch NGOs, va invita sa participati la conferinta de presa Arta Contra Drog - Traditie, Istorie, Rost, care va avea loc vineri, 13 martie, la ora 11.00, la Muzeul Taranului Roman, in cadrul Clubului Taranului Roman, intrarea din strada Monetariei.
Mockingjay, Part 1) si David Barron (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1), cu Tim Lewis (Edge of Tomorrow) ca producator executiv.
Style and life-style specialistul Maria Andrei va oferi sfaturi de stil vestimentar iar work-shop-uri de machiaj si hair style vor fi deschise pentru toate femeile care isi doresc sa fie rasfatate.
fashion and beauty. Toti cei prezenti au aflat secrete de stil, cum sa interpreteze corect dress-code-ul si care este atitudinea pe care o afisam in societate.
Pe mine ma preocupa cetatenii, nu doar cultele religioase - Am in mana un volum recent editat de Secretariatul de Stat pentru Culte intitulat State and Religions in Romania.
S-a intors in Romania, in 2006, si a pus bazele proiectului Damian and Brothers. Alaturi de trupa sa, a fost ales sa promoveze imaginea Romaniei in Europa.
google-analytics.com